side_banner

Hvorfor liker folk hodemassasje?

Mange lider av mye stress og spenninger som også forårsaker stor tretthet.Massering av hodet kan stimulere kapillærene på huden, få dem til å utvide og tykne, blodsirkulasjonen er sterk, og gi mer næringsstoffer og oksygen til hjernevevet.Når hjernen får god næring, vil den være mer energisk.Dessuten er det mange nerveender i hodet.Noen nerveender er svært nær hjernen, og informasjon fra hodet overføres lett til hjernen.Massasje på hodet kan forsiktig stimulere nerveender og forbedre hjernebarkens tenkefunksjon gjennom nervereflekser.

 

Tidligere måtte folk gå til en profesjonell fysioterapisalong for å nyte en behagelig hodemassasje.Fordi det er mange ulemper som skjedde i sin egen massasje, en er teknikken er ikke profesjonell, kan egentlig ikke spille på grunn av effekten;For det andre er operasjonen ikke praktisk, og noen akupunkturpunkter er vanskelige å trykke med egne hender.Derfor er det nesten umulig å massere seg selv.

 

Som svar på denne vanskeligheten har vi, Pentasmart, lansert en rekkeHode massører.Her introduserer vi en ny populær modell for deg.

1

Fem områder med luftposer omgir elting

 

Den presserende og avslappende virkningen av luftposen hjelper til med å øke blodstrømmen til hodet, fremme levering av oksygen og næringsstoffer og forbedre oksygentilførselen til hodet.

2

Varm komprimering så behagelig som et varmt håndkle

 

Den varme komprimeringen kan fremme blodsirkulasjon rundt øynene, berolige øyemuskulaturen og lindre utmattethet i øynene, slik at øynene føles mer komfortable og avslappede.

4

Lang utholdenhet

 

Innebygd 2200 mAh storkapasitetslitiumbatteri, bruk 15 minutter om dagen etter 3H lading, som kan vare 5 dager.

6

Hudvennlig silkeaktig lærfôr

 

Tørk av med en fuktig klut for å fjerne støv og flekker.

7

Utvalgt høykvalitets strikket bomullsstoff

 

Hatten er pustende og ikke prippen, reduserer akkumulering av svette og fuktighet, og får folk til å føle seg komfortable og vektfrie når de har på seg.

8

Den nyehodemassasjeapparatTar massasjeopplevelsen til det ekstreme!Det er et nyttig verktøy for å massere hodemuskelen og deretter slappe av hele kroppen!


Innleggstid: 15. september 2023