side_banner

Hvordan lindre stive nakkemuskler?

Med akselerasjonen av livets tempo, trenger noen mennesker å jobbe overtid i lang tid på grunn av arbeidspresset, noe som vil forårsake noen skade på kroppen.Spesielt for kontorpersonell, hvis de opprettholder dårlig sittestilling i lang tid, vil det påvirke korsryggen, cervical ryggraden og andre deler negativt.Så hvilken innvirkning vil dårlig sittestilling ha på kroppen?

 

En alvorlig konsekvens: harde nakkevirvler.Når du jobber foran datamaskinen, hvis det er en langvarig dårlig sittestilling, vil det føre til deformasjon og stivhet i nakkemusklene, noe som resulterer i tap av muskelstøtte i cervical ryggraden, så det er lett å virke hard. cervical ryggraden.

 

Derfor må etter jobb ofte stå opp og gå rundt, for å unngå symptomer på fysisk ubehag.Dessuten kunne vi også velge enbærbar avsenderfor å hjelpe oss til å slappe bedre av.

 

Shenzhen Pentasmart, en bærbar massasjefabrikk, designet en nynakke- og skuldermassasjeapparat, som harmekaniske elte- og varmefunksjoner.Den har 5D massasjehoder som simulerer håndelting, gni skuldre og nakke, og trykk på trapezius, og slapp av muskelen.45°C varme injiseres kontinuerlig i trapezius-muskelen, noe som avslapper muskelgruppen dypt og lindrer smerte.

 nakkepute

Den kan ikke bare massere, men også hjelpe deg med å administrere holdningen din.Ergonomisk design, passer effektivt til skulder og nakke.Spennedesign, frie hender, hjelper deg effektivt med å administrere holdningen din.

 

Dessuten har den andre salgsargumenter:

1. Innebygd 2200mAh litiumbatteri, noe som gir lang brukstid

2. Avtakbar design.Det myke fôret kan fjernes regelmessig for rengjøring, som enkelt kan installeres, gjør det mer holdbart og bedre pleie for nakkehuden.

3. 3 moduser og 3 intensiteter, og enkel betjening, oppfyller ulike krav.

4. <55dB Lav støy.

5. Autotiming 15 minutter.

 nakkepute 8

Denne nakke- og skuldermassasjeapparatet er et helt nytt produkt vi har designet, som er et nyttig verktøy for folk å få en dyp avslapning i den travle og slitne hverdagen.


Innleggstid: Jul-07-2023